שנדלול שמאן אפריקני מדבר על חשיבות ההשתנות והזרימה
תקשור על ידי המתקשרת הטראנס מדיום עדנה טופר
12.7.09
כשמביטים לשמיים לפעמים הם בהירים ולפעמים הם מעוננים.
יש עננים קטנים ויש עננים כבדים ומלאי גשם. יש גם סערות, רעמים וברקים.
האם אתם בני האדם יכולים להכיל את כל התנודות האלה?
אם תסתכלו על הכול באהבה, גם על הימים החמים והקרים, היפים והסוערים תראו את הכול באהבה ובשמחה ותנועו על כל מה שקורה, תזרמו ותראו את הדברים שקורים ממקום אחר.
אל תעצרו, אל תחסמו את עצמכם. ברגע שאתם חוסמים את עצמכם, שופטים ומבקרים, אתם פוגעים בזרימה השוטפת שלכם.
דיינו שאתם קרן אור שקורנת כל הזמן בכל מצב גם כשקשה וגם כשטוב, גם בשמחה וגם בעצב. גם בעייפות וגם בבכי, גם בצחוק וגם בריקוד. הסתכלו על המקום ותראו את היופי של עצמכם במקום הכי פשוט של אהבה. הזרימה חשובה בכל דבר שעושים. יש לזרום ולזרום ולהיות עם תודעה פתוחה, הכול ילך חלק. אין שום צורך לחסום את הזרימה של עצמכם, יש ימים כאלה ויש ימים כאלה, ואת הכול יש לקבל באהבה, בשמחה. כי הימים שבאים הם תמיד ימים חדשים ומשתנים, יש אביב, חורף, קיץ וסתיו. תתחילו לראות את החיים בזרימה שלהם ואתם תזרמו עם הטבע, תחייכו עם מה שקורה ותאמרו לעצמכם אתם זורמים עם הדברים, כמו ציפורים העפות לאוויר בזרימה ללא דאגה או בדאגה מועטה ביותר כי מוח הציפור שונה ממוח האדם. לכן המעיטו בדאגות ותזרמו עם הדברים.
הדם בגופכם הוא זורם – אינו נעצר – הזרימה שלכם כמו דמכם. הזרימה פשוט תהיה שונה אם תחסמו אותה. דמו זאת לנחל שזורם, המים זורמים כל הזמן והם אינם נעצרים. כי ברגע שהם נעצר הם הופכים לבריכה מעופשת, המים המעופשים אין להם לאן לזרום. כך גם רגשותיכם חייבים להיות בזרימה ולקבל את מה שקורה מתוך זרימה זו. אין מה לחסום או לעצור כי הכול זורם בתוככם.
לכן תאמרו לעצמכם שאתם זורמים עם מה שקורה גם כשעצוב, גם כששמח, גם ברגעי פחד, תקווה וייאוש וכך בתוך הזרימה תמיד תמצאו בסופו של דבר את המקום ממנו יוצאת התקווה.
כמו מים הממשיכים לזרום, הם תמיד ימצאו להם את המסלול להגיע למקומות חדשים, כך גם אתם כשתזרמו תגיעו למקומות שלעולם לא האמנתם שתגיעו אליהם.
כל התנסות היא ברוכה כי היא יוצרת זרימה מחודשת בתודעה שלכם. ולכן בזרימה מקבלים תודעה חדשה.
כל התנסות באשר היא – זכרו זאת טוב – אפילו הקשה והכואבת ביותר יוצרת תודעה גבוהה יותר. לכן אנשים שאינן מוכנים להתנסות, לחוות, לזרום יוצרים עולם נוקשה, קפוא המונע את התפתחות היצירה האלוהית הנמצאת בתנועה מתמדת וזורמת כל הזמן. היא כל הזמן משתנה ויוצרת מקומות חדשים בתודעה גבוהה יותר.
אל תפחדו, זכרו את דברי, אל תפחדו להתנסות בדברים חדשים גם כשזה נראה קשה ומפחיד. זכרו שאתם הולכים להכיר את עצמכם ממקום חדש, מחוויה חדשה, ממקום מופלא, ממקום של התחדשות ויצירה. תראו את מקום הזרימה וההשתנות כמקום מופלא של יכולת גבוהה מאד של בני האדם ללמוד, להתפתח ולהשתנות.
כל פעם קורים לאנשים דברים חדשים. אבל הם כמו העננים הם ידועים מראש ורק משתנים בצורתם כמו ענן המשנה את צורתו ויכולתו, כך אתם יכולים להשתנות.
מה שהיה טוב יכול להיות רע מחר עד ומה שהיה רע הרגע יכול להיות בעוד שנייה הדבר הטוב ביותר.
לכן ראו את החיים בזרימה וקבלו את ההשתנות ממצב למצב בשמחה. ברכו את עצמכם על הרגע הנפלא שאתם יצרתם לתודעה שלכם, את ההשתנות. שמרו על הגדולה של נשמתכם.
הי מבורכים כולכם,שלום .
תקשור על ידי המתקשרת הטראנס מדיום עדנה טופר